• 25.02.2017 kl. 13:47

Legge det vonde bak seg

God morgen fininger ♥  Dere vet jeg ikke liker å syte eller være negativ her inne, men jeg føler at jeg skylder dere en forklaring. For hvorfor jeg var så lenge borte og hva jeg tenker fremover. 

Som dere så i forrige innlegg så var jeg jo i Berlin en liten uke, og ble syk etter det. Men etter det igjen så har jeg rett og slett vært litt emosjonelt nede. Jeg har hatt det veldig fint og truffet venninner jeg ikke har sett på lenge. Og det har vært godt. Men jeg har bare vært litt overveldet av nye opplevelser, nye mennesker som har kommet og gått, og innsett at folk ikke alltid er som du trodde de var.

Men jeg er veldig klar for å sette en strek. Komme inn i rutiner, kanskje lage noe nye og bare være meg igjen. Kose meg med det jeg elsker mest, blogging og YouTube! Så den veldig forsinkede vloggen kommer i kveld, og så sier vi at jeg offesielt er tilbake! Og det føles sykt godt ♥ 

Takk til dere som titter innom selv om det er stille her. Jeg har savnet dere! Og gleder meg til å blogge for dere igjen.  

Victoria Larsen

25.02.2017 kl. 13:59
Huff, så kjedelig.. Godt du har det bedre <3 Jeg håper du får en fin lørdag :-)

Lotte Flatøy

25.02.2017 kl. 14:03
Victoria Larsen: Takk for at du alltid poster så fine kommentarer <3 Har det bedre nå ja! Ha en fin lørdag du også :)

DAGSVERMER.NO

25.02.2017 kl. 14:07
"... nye mennesker som har kommet og gått, og innsett at folk ikke alltid er som du trodde de var" Denne kjenner jeg så alt for godt igjen. Man kan bli revet opp innvendig av å oppdage at noen var noen helt andre enn du trodde.

Håper du kommer deg fort ovenpå igjen, sender en god klem <3

Lotte Flatøy

25.02.2017 kl. 14:28
DAGSVERMER.NO: Å så godt det var å høre at jeg ikke var alene om denne følelsen. Tusen takk for kjempe fin kommentar! Klem tilbake! <3
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits