• 26.02.2017 kl. 13:46

Get ready for some hectic weeks

GOOOD morgen, solstråler ♥  Hehe, det hørtes mindre klissete ut i hodet mitt, men jaja. Jeg klarer helt seriøst ikke å fatte at enda en deilig ferie går mot slutten. Føler jeg nettopp dro til Berlin jo. Jaja. En ting jeg liker med våren, er at det er veldig mange bolker med skole, og mange småe ferier eller helligdager inni mellom. Det letter litt på det at skole ofte er mest hektisk på våren. Selv liker jeg best å jobbe hjemmefra og kunne disponere tid, pauser, lesing, oppgaver osv selv. Så litt ferier, lesedager og helligdager er prima for meg! 

I dag SKAL jeg få redigert og postet (samle) vloggen fra Berlin og dagene etter. Det kommer ikke noen vinterferie vlogg, rett og slett fordi jeg har kost meg så mye de dagene jeg ikke har vært syk at jeg har glemt å vlogge! Men på onsdag begynner videoene som vanlig igjen (vlogg på onsdag og søndag & vanlig video på fredag). 

En ting jeg luer på! Vil dere helst ha "Ti typer på tinder" video eller "Tips til skole relaterte ting" video på fredag? Setter VELDIG pris på tilbakemelding! Ha en fin dag så lenge. 

Victoria Larsen

26.02.2017 kl. 15:32
Så deilig :)
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits