• 02.03.2017 kl. 14:08

Våren er favoritten

WÆÆÆ! Vi er allerede i mars, dere! Hvor ble det av januar og februar liksom? Men jeg klager ikke, tvert i mot. Det er jo faktisk den aller første vår måneden. Og det var så sinnsykt fint vær i går, jeg satt bare og gliste i klasserommet da solen strålte inn og varmet igjennom vinduet. Og jeg blir i så godt humør når det er så lyst om morgenen! 

I dag snødde det da jeg våknet, det var litt nedtur, men når er all snøen borte igjen og måkene skriker som bare det utenfor. Vil si at det er kanskje det deiligste vårtegnet av de aller tidligste her på sørlandet. Åh, kjenner bare energien endelig begynner å komme seg også, så tenkte å prøve meg på en liten trenings økt i dag. Det hadde vært så utrolig digg. 

Hvilken årstid liker dere best? Jeg er selv veldig glad i alle årstidene på hver sin måte, men våren er garantert favoritten ♥ Ha en fin dag så lenge, så snakkes vi snart igjen!  

Becca Alexandra

02.03.2017 kl. 14:15
Kjedelig at det kom snø, men bra at den ble borte igjen :-D Jeg liker sommeren og høsten best. Sommeren fordi det er varmt, lang ferie, og høsten fordi jeg har bursdag da <3

Lotte Flatøy

02.03.2017 kl. 14:17
Becca Alexandra: Ja er veldig enig haha! Elsker sommer og høst også, men er liksom en spesiell følelse om våren. Men sommeren er definitivt en høy andreplass. Sommer og vår ligger nærmest hjertet <3

Victoria Larsen

02.03.2017 kl. 15:26
Såå fin kopp <3

Lotte Flatøy

02.03.2017 kl. 15:53
Victoria Larsen: Tusen takk <3 kjempe glad i den, koselig med litt søte kopper
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits