• 05.03.2017 kl. 13:57

En fin helg og litt trenings prat

God søndag, fininger ♥  For en fin helg, og for noen herlige venner jeg omgir meg med! Elsker å se tilbake på helger der jeg bare har kost meg max, og føler helgen har flydd. Det er et godt tegn!

Akkurat nå sitter jeg faktisk klar i treningstøyet og skal til å ta en liten søndags økt, før jeg hiver meg i dusjen og starer med litt planlegging av uken! Jeg elsker å planlegge og ha litt orden på hverdagen og ting jeg må få gjort, mål for uken og alt som følger med. 

Denne uken skal jeg begynne å trene 3 ganger igjen, og prøve å holde det hver uke til sommeren i hvert fall. Etter et halvt år uten regelmessig trening, savner jeg virkelig de årene jeg prioriterte trening over alt! Det var så deilig å føle seg fresh og ha masse energi til overs. Så det er virkelig noe jeg skal fokusere på denne våren. Mer om det i et mars innlegg senere i dag! 

Håper dere har hatt en fin helg! Hva har dere gjort?  

DAGSVERMER.NO

05.03.2017 kl. 14:07
Så herlig :)

Ønsker deg en fin søndag videre!

Lotte Flatøy

05.03.2017 kl. 16:23
DAGSVERMER.NO: takk <3 Ha en kjempe fin søndag du og <3

Victoria Larsen

05.03.2017 kl. 14:36
Så utrolig herlig du er! Jeg har hatt en kjempe fin helg :-) Jeg håper du får en fin søndag :-)

Lotte Flatøy

05.03.2017 kl. 16:24
Victoria Larsen: Tusen takk <3 <3 Så bra! Takk, det samme :)
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits