• 06.03.2017 kl. 12:31

Mandags prat

GOOOD mandag! Åh så digg det er å komme i gang med enda en ny uke. I går kveld tenkte jeg litt på en ting. Nemlig dette med at humøret alltid stiger når vi nærmer oss helgen. Hva kan man gjøre for å få den gode "før helg" følelsen allerede på mandag?

For meg handler det litt om å gidde. Gidde å gjøre litt ekstra ut av ting i hverdagen også. Vi kan ikke ha "helge følelsen" hele tiden, da blir det ikke like digg i helgene, men vi kan finne en liknende følelse som kommer når vi starter en ny uke. Ofte er det mye å gjøre på mandager, men hva hvis vi heller velger å starte uken med å gjøre akkurat det vi selv vil?

Prøv å rydde plass på mandager, ved å være litt ekstra effektiv de andre dagene. Vær flink til å oppdatere spillelister, rydde og vaske så det hele tiden er fresht rundt deg, tenne lys og kjøpe inn friske blomster, planlegg, lag niste kvelden før, ta tid til deg selv, vær flink til å sette av litt tid hver dag til å gjøre akkurat det du føler for. Om det så er å lage en cheat meal, ligge på soffan hele ettermiddagen med en serie på tv'en, ha hjemme spa, rekke en ekstra trenings økt den uken, gå en tur i finværet, eller gå på cafe. 

Håper dere har en fin mandag! Husk å titte innom i kveld for å lese om hva jeg vil bli flinkere til og hva jeg vil få gjort i mars. Og ta en titt på vloggen som ligger i innlegget under om du ikke har sett den enda!  

Victoria Larsen

06.03.2017 kl. 12:47
Så nydelig morning! Jeg håper du får en fin mandag :-)

Lotte Flatøy

06.03.2017 kl. 13:03
Victoria Larsen: Takk, ha en kjempe fin uke!

lisarorvik

06.03.2017 kl. 13:16
God mandag til deg også :)

Lotte Flatøy

06.03.2017 kl. 13:24
lisarorvik: Takk takk <3
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits