• 07.03.2017 kl. 14:18

Things I Wanna Do in March

Happy tuesday, snuppiser ♥  Jeg må bare beklage for at jeg har litt søte kjele navn på jentene som leser bloggen min, om det finnes gutter her også! Dere er like velkommen for å si det sånn! 

Jeg vet vi allerede er kommet til 7. mars, og at jeg skulle ha skrevet dette innlegget for syv dager siden. Men jeg tenkte at jeg likevel vil dele med dere, hva jeg vil få til i mars. Jeg syntes det er utrolig viktig å sette seg del mål. Både for året, halvåret, månedene og ukene. Så her er mine mål/ting jeg vil gjøre i mars! 

T H I N G S   I   W A N N A   D O   I N   M A R C H

 • Teste ut en vegetar dag i  uken. Dette har jeg hatt lyst til en god stund, men har ikke turt. Denne måneden vil jeg endelig prøve, for selv om jeg nok ikke kommer til å bli helt vegetarianer, tror jeg det er sunt å ta en eller flere dager i uken uten kjøtt, ettersom at det er tungt for kroppen å fordøye. 

 

 • Kjøpe minst èn fin bukett med blomster. Mars er den første vår måneden, og da er det viktig å invitere våren inn, og farge hverdagen med noen fine farger i vinduet!

 

 • Være flink til å balansere energien på ting jeg MÅ, BURDE og VIL. Jeg bruker ofte alt for mye energi på ting jeg ikke trenger å kaste bort energien min på, så jeg må bli flinkere til å fordele bedre. 

 

 • Slutte å forsove meg. Jeg hater å ha dårlig tid på morgen, og prøver å stå opp ca 06.00, når jeg må gå ut døren 07.30.  

 

 • Poste 2 vlogger og en vanlig video i uken. Dette begynte jeg med rett før jeg reiste til Tyskland, og det funket fint. Virket som at dere også satte pris på litt kortere men oftere vlogger. Så det skal jeg få til! 

 

 • Satse på trening og gode kostholds rutiner. Som jeg skravlet om i forrige vlog, så skal jeg nå begynne å trene 3 ganger i uken, og jeg prøver også å meal preppe (lage sunn lunch på søndag kveld, til flere dager fremover i uken). 

 

 • Være flink til å planlegge den kommende uken, og ha planer i helgene klare før fredagen kommer. Dette gjør det lettere for meg å vite hvor mye YouTube og Blogg jobbing jeg må få gjort i ukedagene, og hvor mye jeg kan spare til helgen. 

 

 • Være glad, spre glede og gå utenfor komfort sonen. 

ingagilberg.blogg.no

08.03.2017 kl. 14:36
Så fine mål du har satt deg :-) Vegetarbloggen har mange gode oppskrifter om du vil ha skikkelig god vegetarmat på vegetardagen din :-)

Lotte Flatøy

08.03.2017 kl. 15:45
ingagilberg.blogg.no: åh! tusen takk :) Den skal jeg sjekke ut!
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits