• 11.03.2017 kl. 13:49

Følelsen av helg

God lørdag!! ÅÅÅÅÅ så deilig med helg. Jeg er alltid like takknemlig og fornøyd når helgen kommer. Ikke det at jeg misliker hverdagen så veldig, men dere vet den deilige helge følelsen. Jeg er nesten litt forelska i den jeg. 

I dag sov jeg i hvert fall til rundt halv 10 (hadde vekkerklokke), lå en times tid i sengen og hørte på musikk, sto opp og tok en deilig dusj, og nå har jeg spist en deilig frokost og nyter siste rest av iskaffen min ♥  Elsker å ha god tid på formiddagen i helgene, så kan jeg heller ha masse planer fra 2-3 tiden og utover.

I dag skal jeg faktisk først på en liten shopping runde med fineste Hannah, før vi drar innom butikken for å handle inn til deilig middag og jentekveld hos henne! Woho! Elsker å få samlet jentene av og til. Men først skal jeg rydde og vaske litt.

Håper dere har en fin dag så langt! Noen gøye planer for helgen? 

veganerprinsessa

11.03.2017 kl. 14:15
Ha en herlig lørdag!! Kan jeg få bryna dine foressten? Haha så fine!

Lotte Flatøy

11.03.2017 kl. 15:51
veganerprinsessa: ÅÅÅÅ nå ble jeg glad, hehe <333 De er nok desverre ikke slik naturlig, men har bare lært meg å fikse de etter ansiktet mitt. Men tar lang tid hver dag. Men tusen takk! <3

Ha en kjempe fin lørdag du og!!

Victoria Larsen

11.03.2017 kl. 16:08
Så utrolig herlig du er!! Bryna dine er bare syykt fine.. Jeg håper du får en fin lørdag :-)

Lotte Flatøy

12.03.2017 kl. 19:17
Victoria Larsen: åååå <3 Tusen takk! Ha en fin søndags kveld
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits