• 16.03.2017 kl. 11:45

Jeg vil ha sommer og skolefri

God torsdag, fine dere. Åh som jeg lengter etter vår og sommer i dag. Det var nemlig finere og varmere vær enn det har vært på leeenge her i Kristiansand i går. Så det å våkne til grå himmel og litt kjøligere luft var litt små surt. Men sånn er det.

Sommeren kommer jo, fortere enn vi aner. Med friske jordbær, grillmat, bading i sjøen og lating i sola på verandaen. Og reising selvfølgelig! Jeg har ikke fortalt dere at vi endelig har bestilt reisen for i sommer, så det gledes! 

Håper alt er bra med dere ♥ Kjenner at jeg ofte skulle hatt mere tid på formiddagene, så jeg kunne brukt lyset og energien min på blogg og youtube. Men sånn er det å gå på skole. Det kommer forresten en vlog i kveld, så husk å titte innom!  

lisarorvik

16.03.2017 kl. 12:08
Det skjønner jeg utrolig godt :)

Lotte Flatøy

16.03.2017 kl. 12:13
lisarorvik: Hehe, ja. Er mange som lengter etter sommer

Victoria Larsen

16.03.2017 kl. 12:27
Så herlig :)
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits