• 18.03.2017 kl. 15:26

Finner gnisten tilbake!

 GOOOOD lørdag ♥  Åh, dere aner ikke hvor glad jeg er i dag. Og det beste er at det er ingen spesiell grunn en gang, jeg er bare glad på livet! Jeg våknet tre timer etter at vekkerklokken hadde ringt, med sol inn vinduet og en veldig uthvilt kropp! DIGG. 

Nå har jeg spist, stelt og sminket meg for dagen, og holder på å rydde litt før jeg får besøk! Elsker rolige lørdager med koselige planer, med herlige folk! 

Jeg føler endelig jeg begynner å få gnisten litt tilbake. Ikke at jeg har hatt det så veldig vondt i det siste, men de siste to ukene har jeg prøvd å bare være litt stabil, og nå begynner energien å samles opp så jeg orker å gjøre alt jeg vil. Og det ER SÅ GODT! 

Håper dere har det bra! Har forresten laget en egen blogg/youtube/vlog/spam snap, der jeg skravler og viser dere livet mitt litt ufiltrert. Blir kjempe glad om der vil adde meg der: lotteyt ♥ 

Victoria Larsen

18.03.2017 kl. 16:28
Jeg ønsker deg en fin lørdag :-)

Lotte Flatøy

19.03.2017 kl. 13:28
Victoria Larsen: Tusen takk! Ha en fin helg videre!

Sandra Marie

18.03.2017 kl. 19:15
ha en kjempefin kveld :)

Lotte Flatøy

19.03.2017 kl. 13:29
Sandra Marie: TUSEN takk <3 ha en veldig fin helg videre
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits