• 19.03.2017 kl. 13:58

Sunday morning mood

GOD søndag, og god morgen (en veldig sen, men det er ok). For å være helt ærlig, var det ikke et smil jeg våknet med i dag. Da det var kaldere enn noen gang på soverommet. Men jeg dro på meg den deiligste strikkegenseren jeg har, tente noen lys, traktet en kopp kaffe, og nå skal jeg snart lage tidenes seneste frokost. Nemlig stekt egg på ristet brø! Mmm..

Jeg hadde en sinnsykt fin dag i går! Først en laaang kjøretur med ei venninne som fikk lappen for en stund siden. Det deiligste må ha vært da vi spiste en is i bilen, parkert på stranden for å titte på solnedgangen. Åhh. Senere på kvelden fikk jeg besøk av noen andre fine venninner, og vi lagde deilig hjemmelaget pizza og brownies. For en helg dere! 

Ellers kommer det en vlog senere i dag, så stay tuned 

Victoria Larsen

19.03.2017 kl. 15:54
Kjempe flott inspirasjon!

Lotte Flatøy

19.03.2017 kl. 16:05
Victoria Larsen: takk <3
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits