• 20.03.2017 kl. 15:59

Pepsi Max, baby!

Jaa, god ny uke folkens! Da var det mandan igjen da. Neida, så ille er det ikke, er det vel? Jeg var i hvert fall superfornøyd da jeg kom meg opp etter 2. alarmen i dag, for denne jenta la seg nemlig halv 11 i går og fikk for første gang på lenge, 7 timer søvn +. Så det var digg. 

Skoledagen derimot, var ikke så lett å begynne på, men en ny 3 ukers prosjekt. Neida, gikk egentlig fint det og! I hvert fall etter jeg fikk dradd meg på butikken og kjøpt en Pepsi Max, som jeg sikkert ikke burde. Haha. Resten av dagen går vel egentlig til å chille, se litt serier, jobbe litt med skole, og hvis jeg orker skal jeg presse inn en trenings økt! Det hadde vært digg! 

Er dere klare for en ny uke? Hvis noen trenger litt trøst, så er det kun 3 uker til påskeferien nå! Hang in there girls♥ 

Sandra Marie

20.03.2017 kl. 19:28
Pepsi max er livet <3

snart helg igjen :D

Lotte Flatøy

20.03.2017 kl. 20:06
Sandra Marie: hahaha, jeg og ser frem til helg. Er alt for gladi pepsi max så får prøve å vente til helga igjen nå!

Sandra Marie

20.03.2017 kl. 20:25
drikker det hver dag jeg :p er i hvert fall ikke sukker i, haha!

Lotte Flatøy

20.03.2017 kl. 20:32
Sandra Marie: haha, ja blir så sykt avhengig
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits