• 23.03.2017 kl. 13:54

D vitaminer

Heiii og god torsdag, fininger! Å jeg blir alltid så glad når det begynner å nærme seg helg. Kjenner bare humøret og energien stiger, og enda deiligere er det når det er sol og blå himmel! Og slik er det meldt ut helgen og neste uke. DIGG! Velkommen til våren sier jeg bare! Kjenner D vitaminene propper kroppen med godt humør og lyst til å gjøre alt mulig jeg ellers ikke har energi til! 

I dag skal jeg få redigert vloggen for den siste uken, så jeg endelig kan poste den. Så skal jeg spille inn morgendagens video, og etter det har jeg sååå lyst til å sette meg i solveggen på verandaen og bare nyte at våren er her! 

Håper alt er fint med dere! Har dere noen planer for helgen? Og er det like fint vær hos dere? 

Victoria Larsen

23.03.2017 kl. 14:08
Så herlig bilde :D

Lotte Flatøy

23.03.2017 kl. 16:27
Victoria Larsen: takk!

lisarorvik

23.03.2017 kl. 14:18
Så vaker du er, spennende ned video :)

Lotte Flatøy

23.03.2017 kl. 16:27
lisarorvik: jaaa <3 bare å glede seg! Kommer en i kveld, og en i morgen kveld!
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits