• 25.03.2017 kl. 15:26

Golden details

God lørdaaaaag ♥   Åh, for en fryd at det er helg! Denne helgen har jeg akkurat passe mye planer. Akkurat nå venter jeg faktisk på en venninne som skal komme og plukke meg opp for en liten road trip etterfulgt av en drive in Frappe! Så i kveld har pappa planer om å lage en deilig 3 retters middag. Og etter det skal jeg bare chille max med Grey´s Anatomy på skjermen. 

Må bare vise dere denne utrolig søte lysestaken! Har tittet på den lenge, men var veldig usikker på om den ville passe inn her. Men etter det innkjøpet, har jeg gått helt over til gull detaljer kombinert med grønne planter. Det må være noe av det fineste som finnes når det kommer til dekor! 

Jeg får gjøre meg klar, før bestis plutselig står i innkjørselen! Men dere må ha en fin dag, så snakkes vi senere. Har dere husket å se videoen fra i går? Du finner den i innlegget under hvis ikke!  

Victoria Larsen

25.03.2017 kl. 15:45
Sååå fint bilde!! :)

Sandra Marie

25.03.2017 kl. 18:56
så fint :-)
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits