• 26.03.2017 kl. 19:35

Solsikke

God søndag! Jeg våknet i 11 tiden til at solen strålte inn vinduet, huset var tomt, og planene var klare. Stå opp, spis en deilig frokost, lag en is-kaffe, jobb med skole. Og jeg har jobbet som en gal. Vi har nemlig en ganske hektisk uke foran oss på skolen, så jeg tenkte det var like greit å få unna noen innleveringer, så jeg kan fokusere på tentamen og andre store prosjekter til uka. 

Så har det jo vært så utrolig fint vær, nesten en liten forsmak på sommeren. Så pausene inni mellom øktene ble lagt opp til å sitte i solsteiken på verandaen. Og nå ligger jeg rett ut på senga, med vinduet åpent og hører på vår lydene. Fugler, biler og motorsykler som cruiser rundt i ettermiddags solen, lukten av årets første grillmat, barn som leker og rett og slett vår. Og det er så deilig!

Tenkte å sette på enda en episode med Grey´s Anatomy, så vi snakkes i morgen! Håper dere har hatt en fin helg. Vloggen kommer i morgen!


 
 

Sandra Marie

26.03.2017 kl. 21:43
så fint bilde :)
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits