• 28.03.2017 kl. 09:33

Vårstemningen bruser

God morgen fininger! Er det rart at jeg nesten blir i litt godt humør av å sitte her hjemme med kjøkkenbordet, klar for å bruke hele dage på å lese til tentamen? Det å små stresse litt, med sol ute, og et lite håp om at våren skal gå fort. Selv om jeg egentlig liker våren. Det er den beste årstiden innenfor skole året. Sommeren er jo så klart favoritten, men jeg elsker å være litt stressa, spent og samtidig ikke helt klare å konsentrere meg på grunn av tidlig sommer vær ute. 

Våren er en egen stemning, og så går den så fort! Ting gror, det blir varmere, de siste skole månedene er fulle av fridager og lesedager, D-vitaminene bruser, og is-kaffene blir mange. Det killer i magen bare av tanken på årstiden vi nå går inn i, men likevel er det viktig å holde fokuset. På tentamen, prøve eksamen, siste innleveringer, og til slutt eksamen, før jeg suser avgårde til syden! Åh, måtte dette bli en bra vår! 

Jeg får spise litt frokost og drikke en stor is-kaffe før fine Susanne kommer, for hun skal også tilbringe dagen med kjøkkenbordet her. Håper dere har det fint, og at dere også er like klare for våren og tidlig sommer som meg!

Husk vloggen som ble postet i går kveld! Tror det er en av de beste vloggene jeg har laget når det kommer til redigeringen.  

Victoria Larsen

28.03.2017 kl. 11:36
Jeg håper du får en fin tirsdag :-)

Lotte Flatøy

28.03.2017 kl. 12:06
Victoria Larsen: tusen takk! Samme til deg <3
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits