• 30.03.2017 kl. 20:13

EN HELT NY PROFIL?!

Hei hei finiser ♥  Dere fikk sikkert helt sjokk da dere klikket dere inn her nå. Nytt design, ny profil og nytt tema. WHAT! Let me explain myself.

For et par uker siden fikk vi en skoleoppgave som gikk ut på å lage en helt ny profil til et produkt eller en kjede. Jeg så selvfølgelig muligheten som lyset i et mørkt rom. 3 uker fylt med rekonstruering og ny profilering av bloggen, JA TAKK! Og som dere ser begynner endelig resultatene å komme. Jeg er superfornøyd med det som allerede er ferdig, jobber dag og natt for at resten skal bli like bra. 

Selve bloggen vil også bli litt annerledes nemlig. Jeg er så utrolig lei av den vanlige typisk norske hverdags bloggen, og kommer fremover til å prøve å endre innholdet litt her inne! Spennende? JA. Det vil komme mye mer tips, lister, inspirasjon. Så og si alt dere finner på de søte, morsomme og inspirerende pinterest bloggene, vil dere finne her inne de neste månedene. 

Jeg håper dere liker ideen og er klare for noe litt nytt! Jeg er i hvert fall SUPER klar. YouTuben vil bli mer eller mindre det samme, selv om jeg selvfølgelig skal jobbe mer med klipping og filming der også! 

Ha en kjempe fin torsdags kveld, og husk å titte innom i løpet av de neste dagene for å se hva som skjer! - og når den tid kommer, natti natt ♥

 

Vilde

30.03.2017 kl. 20:16
LOVE IT! Såå fin Lotte! Kjempegøy - gleder meg!

Lotte Flatøy

30.03.2017 kl. 20:29
Vilde: Så gøy!! Blir spennende!

Miro76

30.03.2017 kl. 20:19
Artig å prøve nye ting. Pinterest bruker jeg å det er helt utrolig hvor mye spennende man finner der. Ha en fin torsdag videre :)

Lotte Flatøy

30.03.2017 kl. 20:30
Miro76: jaa, blir morsomt å se om bloggen kan bli til noe liknende etter hvert!

Victoria Larsen

30.03.2017 kl. 20:57
Elsker designet ditt! Dette gleder jeg meg masse til, du er jo så flink :D

Lotte Flatøy

30.03.2017 kl. 21:12
Victoria Larsen: ååå så glad jeg ble nå! Tusen takk! Setter alltid pris på kommentarene dine <3
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits