• 31.03.2017 kl. 11:58

6 ways to make your rainy days brighter

GOOD FREDAG! Jeg blir like glad i hjertet hver gang jeg skriver de ordene. Men ja, god fredag og god regnværsdag. Er det slik over hele landet eller? Jeg følte meg i hvert fall som en våt katt da jeg gikk fra bussen i dag, og oppå det hele klarte jeg å glemme dataen hjemme, noe jeg virkelig trenger hele skoledagen. Så da var det bare å busse hjem igjen for å hente den. 

Jeg tok med meg Susanne da, så det lysnet jo på turen. Da vi kom hjem lagde vi litt deilig toast og juice! På slike gråe regndager er det bare å snu humøret. Finne på koselige ting, og gjøre dagen litt lysere. Så her er ti tips til hvordan du kan gjøre regndagene dine litt lysere! 6 WAYS TO MAKE YOUR RAINY DAYS BRIGHTER

1. Lag fargerik og god, men sunn mat! Ikke fall for fristelsen og lag en kjedelig kopp med nudler. Mekk sammen noe digg som har farger og som vil gi deg næring! 

2. Hør på skikkelig glad musikk. Selv om det kanskje frister å sette på den rolige spillelisten, vil det bare gjøre deg trøttere. Sett på en sommerliste eller noe med positive vibes som får humøret til å stige. 

3. Ikke kast bort muligheten til å endelig ha en produktiv dag. Vanligvis når det er fint ute, bruker vi det som en unnskyldning for at vi ikke kan sitte inne og jobbe. Men nå, nå er det jo helt perfekt for en skikkelig jobbe dag der du kan få gjort unna mye.

4. Spre glede. Vanligvis venter man kanskje på at andre skal ha et godt humør, før du lar smilet løsne. Bestem deg for å  være den som skal få andre til å smile i dag. Hva er vel bedre enn å møte på noen som er latterlig glad for småting som at de er fredag, helg, at de har fått penger på konto, at de har med seg en ekstra god niste, fått en god karakter, eller bare er generelt glad i dag! INGENTING er bedre enn å bli smittet av en sånn glede. 

5. Sett på en serie du blir inspirert av! Dette er noe av det deiligste jeg vet. Hvis jeg er litt trøtt og nedfor, setter jeg ofte på serier som Dr. House, Grey`s Anatomy eller Suits, rett og slett for jeg får lyst til å oppnå gode resultater etter å ha sett et par episoder av disse. Jeg blir inspirert. 

6. Mediter. Ingenting er deiligere enn å sette seg ned, med et pledd og headset på hodet med en 10-20 minutters meditasjon. Det er ikke alltid like mye det frister å sette seg ned, men når du er ferdig føler du deg lettere og klarere i hodet enn noen gang.

 

Håper dere likte tipsene! Ha en fin dag så lenge, så ses vi i videoen i kveld!

Nora Piscopo

31.03.2017 kl. 16:38
Jeg trenger disse tipsene i dag for å si det sånn, for her pøser det ned! Tusen takk for flotte tips. Håper du får en fin helg :)

Lotte Flatøy

31.03.2017 kl. 16:41
Nora Piscopo: Så utrolig koselig at du likte tipsene! Ha en kjempe fin helg du også! <3
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits