• 01.04.2017 kl. 20:23

Slurpet kaffe og solhatt

GOD lørdag søtinger! FY som jeg nyter helgen. Hva er vel bedre enn å bli vekket av en halv spent og utålmodig, men lykkelig lillesøster som fyller 11 år i dag? Hun ville så gjerne at alle skulle se på da hun åpnet gavene fra mamma og pappa♥ Ettersom at jeg ikke klarte å stå imot "enda en episode" sånn 7 ganger i natt, var ikke kroppen helt med, men det gikk fint for jeg gikk rett tilbake i den varme sengen etterpå gavene var åpnet. 

En time senere sto jeg opp, tok en deilig og lang dusj, og spiste et par raske ristede skiver og slurpet i meg kaffen, samtidig som at litt sminke ble klasset på. Jeg skulle nemlig møte fine Malin på Sørlands Senteret for å sende mitt kjære kamera til reparasjon, før vi skulle ture videre til en kjempe koselig dag på IKEA.

Jeg har en uvane med å ville shoppe de gangene jeg egentlig ikke trenger noe, og burde spare til noe (syden ferie) i fremtiden.. Men viktig å kose seg litt og! Etter et par pølser og en liten softis hver for å sette stemningen, var plutselig 4 og en halv time gått og vi var slitne og hadde fulle poser. Så nå har jeg pakket ut både speil, te-kanne og duft lys. 

Håper dere har det fint! Det kommer ingen vlog denne og neste uke pga. kameraet mitt er på reparasjon. Men nyt fredags kvelden videre da, så snakkes vi snart igjen ♥ 

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits