• 04.04.2017 kl. 20:47

Kaffe kl. 20.37?

GOOOOD tirsdag, venner♥ Phjo så var kl. åtte allerede. Dere skjønner det har seg sånn at jeg gjentok samme feilen som forrige dagen, med å legge meg litt i seneste laget. Jeg MÅ begynne å prioritere søvn over alt annet gøy. Så skoledagen gikk seigt og sakte, men fy så digg det var da læreren slapp oss en time tidligere. For egentlig har jeg 08-16 dag på tirsdager, og det er hardt for å si det sånn!

I går var jeg innom butikken en tur, for jeg har hørt så mye bra om Soya Melk i det siste, og tenkte jeg måtte prøve det i is-kaffen! Så nå står det en kaffe og kjøler seg i frysen, blir digg! Er vel lov å drikke kaffe så sent på en tirsdag? Åh, må bare si at jeg gleder meg SÅ mye til en liten ferie nå, skal bli så sykt digg! Og det beste av alt er jo at jeg har drit god tid til bloggen da! 

Håper alt er bra med dere da! Har dere hatt en fin start på uka? ♥
 

Sandra Marie

04.04.2017 kl. 21:22
Soya melk er godt, spesielt sjokolademelka :D Hihi..

Lotte Flatøy

04.04.2017 kl. 22:36
Sandra Marie: Ja! Den har jeg faktisk prøvd. Får litt mindre dårlig samvittighet av å drikke den hahahah
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits