• 05.04.2017 kl. 20:33

Instagram lately

Hei finiser ♥ Jeg teller ned dagene, skoletimene, innleveringene, og alt som kan nedtelles. Først og fremst til påskeferie, men etter hvert til sommerferie. Selvfølgelig er det enda litt over 2 måneder igjen til ferien, og de skal nytes, ikke misforstå. Men ja, en liten underveis ferie skal bli godt. 

Det har vært en lang og hektisk dag både på skolen, og privaten. Så nå planlegger jeg å ta en laaang dusj, hoppe i joggisen, lage en liten kveldsmat og så bare nyte kvelden med Grey´s og tente lys. Mmm, så godt det skal bli!

Tenkte jeg kunne dele de siste instagram bildene mine med dere i dag! Instagram er noe jeg bruker mye tid på selv, og finner så mye inspirasjon der i hverdagen. Det er mange av dere som følger meg der allerede, men hvis du ikke gjør det, kan du følge meg HER 

 

Victoria Larsen

05.04.2017 kl. 20:40
Kjempe fine bilder! :D

Lotte Flatøy

05.04.2017 kl. 20:42
Victoria Larsen: Tusen takk!

Nora Piscopo

05.04.2017 kl. 22:15
Åå så fine bilder! Kjempe fin redigering!

Lotte Flatøy

05.04.2017 kl. 22:24
Nora Piscopo: tusen takk <3
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits