• 06.04.2017 kl. 21:34

Gi deg selv påfyll!

God torsdag fininger ♥  For en dag!

Hver kveld bestemmer jeg meg for å våkne med et åpent sinn, klar for en ny dag, og klar for å sette tankene mine et positivt sted ved å meditere, drikke masse vann og bruke god tid med frokost bordet. Det er virkelig noe jeg får igjen for, ofte! Selvfølgelig kan ikke alle dager være like givende og sprudlende. Og i dag var en litt mer slitsom og tung dag, selv om den har vært bra. Det er bare litt mye stress nå de siste dagene før ferien.

Men jeg ville bare minne dere på at når det kommer slike dager. Ikke gi opp! Ikke dropp målene deres, ikke kast bort alt hardt arbeid. Men vær heller litt snille med dere selv. Ta  dere god tid, gjør noe koselig, finn inspirasjon, slapp av. Men vær så snill å ikke gi opp dagen, for å så legge dere på soffaen foran TVen resten av dagen. Det er på de dagene dere trenger ordentlig hvile, ordentlig påfyll, og å få litt input rett og slett! 

Ha en veldig fin kveld, så snakkes vi i morgen!  

Sandra Marie

06.04.2017 kl. 21:45
håper morgendagen blir mindre slitsom, snart ferie :-)
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits