• 07.04.2017 kl. 17:10

Påskeferie og jordbær

God FREDAAAAG ♥ Håper alt er fint med dere! Er det ikke deilig med helg?! Det syntes i hvert fall jeg. Nå ble jeg nettopp ferdig med ukas siste møte, og skolen ble ferdig kl halv 2, så nå er det FERIE! Whohoo! 

I fjor og forfjor da jeg fikk påskeferie, lagde jeg meg smoothie, og jeg har bestemt at det skal bli en tradisjon fra nå av. Så fort jeg kom hjem, nærmest hoppet jeg i frysen for å hente fryste jordbær. Åh så digg det er med litt friske farger! Ville også vise dere disse utrolig søte "kork" bord brikkene jeg kjøpte på IKEA forrige helg. Man får 4 stykker for kun 29 kr! Syntes kork er så utrolig fint til hvitt. 

Nå tenkte jeg å ta en liten powernap så kroppen endelig kan slappe helt av. Blir nok en veldig rolig kveld med en dusj, taco og serie. Kjenner kroppen er skikkelig utslitt, så blir digg med litt over en ukes oppladning og avslapping!  

Victoria

07.04.2017 kl. 17:39
God ferie :)

Lotte Flatøy

07.04.2017 kl. 20:18
Victoria: Takk!

Sandra Marie

07.04.2017 kl. 20:44
nam! Kos deg og god ferie :D
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits