• 10.04.2017 kl. 14:05

Sove lenge og nyte

Hei hei ♥  Det viktigste for meg i ferier er å lade helt opp. Jeg kan godt jobbe masse med skole eller andre ting. Men det viktigste er å sove ut, og nyte dagene. Og det gjør jeg virkelig denne ferien. I hverdagen liker jeg å ha planlagt hele uka, før den i det hele tatt har startet.

Så det er deilig å bare gi litt slipp på kontrollen og bare nyte. Men jeg lager selvfølgelig små planer eller lister med ting jeg skal få gjort i løpet av dagene, men tenker det er ok, så lenge jeg koser meg med tingene jeg gjør.

I dag skal jeg jobbe litt med blogg og planlegging, spille inn en video, endelig lese i en ordentlig bok, og senere får jeg besøk av fineste Malin! Åh så glad jeg har blitt i den jenta i det siste!

Håper dere har en fin mandag, uansett om dere jobber eller har fri ♥ Hvordan liker dere å bruke ferier? Bare ta det helt chill og la dagene flyte, eller proppe feriene med mest mulig planer og gjøremål? 

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits