• 10.04.2017 kl. 21:08

NY PLANTE I HUS

Har dere også noen ting i livet dere bare elsker? Is-kaffe, lange frokoster, solstrender i syden, serier, planter? Som dere vet er jeg utrolig glad i planter, og koser meg max i plante avdelingen på IKEA, eller på Plantasjen.

Det skjedde i dag for å si det sånn! Jeg skulle endelig hente kameraet mitt, og da jeg slapp å betale noe som helst for reparasjonen, måtte jeg jo feire med å unne meg noe jeg har lyst på! Men samtidig prøver jeg å ikke kjøpe noe alt for dyrt, siden jeg sparer så mye jeg kan til vi skal til syden! Så da ble det denne utrolig søte Australske bønne planten! Syntes den lager litt sydlig sommer stemning med arbeidsbordet mitt, så passet perfekt. 

Tenkte å hoppe i dusjen, spise litt rester av deilig mexicans gryte til kvelds og kose meg med noen episoder av en serie eller film. I morgen er det en del på planen, men da begynner jeg endelig å vlogge igjen, så hva som skjer får dere se på søndag!  

nr73

10.04.2017 kl. 21:54
Så tøff! Ei sånn plate må eg og kjøpa meg :)

Lotte Flatøy

10.04.2017 kl. 22:41
nr73: Ja! De er kjempe kule. Bare husk å vanne de godt så de ikke tørker utz

Sandra Marie

10.04.2017 kl. 22:45
så fin :D

Lotte Flatøy

10.04.2017 kl. 22:59
Sandra Marie: Tusen takk :) Ha en fin uke!
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits