• 11.04.2017 kl. 20:56

Inspiration Board

Hei tirsdag, og hei dere! Denne ferien flyr alt for fort, og jeg tror det kan ha noe med å gjøre at jeg koser meg så fryktelig mye. For første gang på lenge, bruker jeg tiden min på alt det jeg egentlig vil, men ikke får tid til i hverdagen. Jeg får endelig fokusert på blogg og youtube, noe som gjør at begge platformene mine bare vokser! Og det gjør meg så glad, for det er jo dette jeg elsker. Å dele, inspirere, underholde, og motivere ♥ 

Jeg kom nettopp hjem fra en kjempe koselig tur med fine Hedda. Vi kjørte først rundt på en mini roadtrip, og deretter dro vi hjem til henne og lagde kjempe god middag. Elsker å ha sånne rolige og koselige dager med venninner, og nyte ferien sammen med de! 

Nå tenkte jeg, som alle andre dager denne ferien, å bare ta det helt med ro, slappe av, se en serie eller en film, og bare nyte! Tenkte å dele en liten Inspiration Board med dere i dag. Som dere vet, elsker jeg å dille inne på weheartit, og bare fylle på med inspirasjon! 

Ha en finfin kveld så lenge ♥ 

Charlotte

11.04.2017 kl. 21:02
Fine bilder :)

Victoria Larsen

11.04.2017 kl. 21:27
Flotte bilder!
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits