• 20.04.2017 kl. 21:54

Pannelugg og sommerfulger i magen

God torsag, fininger! Det er helt rart hvor naturlig det er å skrive her inne selv om jeg har hatt en liten pause. Jeg beklager det altså. Men det bare skjer en del ting i livet mitt akkurat nå (veldig gode ting), og jeg vil veldig gjerne være i øyeblikkene og bare være, når ting er så bra. Men aldri i livet om jeg slutter å blogge bare fordi jeg vil være litt ekstra i øyeblikket akkurat nå! Jeg er jo rett her, og trenger bloggen. Jeg trenger et ekstra sted i tillegg til YouTube å få ut litt kreativitet på. 

Den siste uken har vært fylt med masse sommerfulger i magen, lange netter, nyklippet pannelugg igjen (!!), og oppstart av skole etter ferien. Godt det er helg i morgen sier jeg bare! Hehe, neida. Men det har vært godt med en litt rolig start på siste etappe av skole før sommeren, så har jeg hatt tid til å ha tankene helt andre steder. Hihi ♥

Håper alt er bra med dere! Ha en fin kveld, så snakkes vi i morgen.  

Becca Alexandra

20.04.2017 kl. 22:06
Såå herlig å lese <3

Lotte Flatøy

21.04.2017 kl. 18:04
Becca Alexandra: <3

Sandra Marie

20.04.2017 kl. 22:11
så kos <3

Lotte Flatøy

21.04.2017 kl. 18:04
Sandra Marie: <3
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits