• 21.04.2017 kl. 18:25

Baby, it´s friday!

GOOOD fredag, fine dere! Og god helg. Phjo så godt det var å skrive det. Er dere klare for helg eller? Det er i hvert fall jeg, selv etter en uke på bare 3 dager. Men sånn er det om våren, og det vet dere at jeg elsker. Jeg var utrolig nok helt utslitt etter skolen i dag, så jeg tok en liten powernap (en time), før jeg skravlet litt i telefonen og lagde meg en deilig jordbær smoothie som jeg sitter og sutter på nå. Hehe. 

Ville egentlig bare innom og ønske dere en kjempe fin helg, og minne dere på at det kommer video i kveld! Så husk å titte innom. Og så må jeg jo selvfølgelig vise dere panneluggen. Tenk at jeg klippet den igjen, det var i hvert fall ikke planlagt! 

Ha en fin helg da!  

Sandra Marie

21.04.2017 kl. 18:27
god helg :D

Lotte Flatøy

21.04.2017 kl. 19:15
Sandra Marie: God helg til deg også <3

lisarorvik

21.04.2017 kl. 18:46
Håper du får en super helg, så utrolig vaker du er :)

Lotte Flatøy

21.04.2017 kl. 19:16
lisarorvik: Åh tusen takk, så søt du er! Ha en fin helg :*
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits