• 23.04.2017 kl. 12:28

Sunne havregryns pannekaker til frokost!

GOOD morgen fininger! Og god søndag ♥ Håper dere har en skikkelig fin helg og nyter den max! Det har i hvert fall jeg gjort. Og dagen i dag skal gå til å få gjort unna masse blogg og youtube arbeid, sinnsykt mye rydding, vasking, og organisering, og så må jeg jo ta meg tid til å sitte på verandaen i finværet med en kaffe og en bok! Åh, det skal bli en skikkelig nyt-søndag. Som dere vet, elsker jeg å bare dille rundt, rydde litt, høre på musikk og bare forberede uken! 

Tenkte å dele en super sunn og god frokost pannekake oppskrift med dere i dag! Den er basert på havregryn i stedet for mel, så disse pannisene kan du spise med god samvittighet! Selv elsker jeg å spise de i helgene når jeg har god tid, med litt yogurt og frosne bær på, som på bildet under.

DET DU TRENGER ER: (til ca 6 frokost pannekaker)

- 2 egg

- to vanlige kaffekopper med havregryn

- 2 vanlige kaffekopper med melk (alt ettersom hvor kompakte du vil ha pannekakene)

- 1 & 1/2 ts med bakepulver

- og deilig topping 

Victoria Larsen

23.04.2017 kl. 12:42
Ser kjempe gode ut! Takk for oppskrift :D

Lotte Flatøy

23.04.2017 kl. 14:02
Victoria Larsen: koselig at du likte det! Håper de blir gode om du lager de <3 Ha en kjempe fin helg videre
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits