• 11.05.2017 kl. 16:41

Super tilbud på favoritt planleggeren!

// sponset //

Heii finiser ♥ Åh nå er det fryktelig lenge siden! Men dere vet hvordan det er, av og til er ting litt hektisk og mye på privaten. Da er det viktig å ta seg tid og bruke energien på det man trenger der og da. Uansett om jeg føler jeg drukner i avtaler, plikter og ting jeg virkelig burde gjort, eller når alt går lekende lett, syntes jeg alltid det er utrolig deilig å ha litt kontroll på livet mitt. 

I dag vil jeg anbefale dere en ting som er  min lille hemmelighet til kontroll i hverdagen. Å ha litt styr på avtaler, innleveringer, eksamner, + + +  gjør at man blir litt ekstra produktiv og kanskje også får presset inn litt kos og små pauser i hverdagen når "må gjøre" punktene går som smurt. 

Spesielt nå som eksamenstiden så vidt er i gang, er det enda viktigere å føle at du har et overblikk over alt som må gjøres! Det syntes i hvert fall jeg, og akkurat nå er det 70% (!!!!) på tidenes favoritt planlegger! Dere kan finne den i nettbutikken til Organized HER!- PLANNING IS KEY - 

RebeccaHasselgard

11.05.2017 kl. 17:26
helt avhengig av planlegger!

Lotte Flatøy

11.05.2017 kl. 17:52
RebeccaHasselgard: da anbefaler jeg virkelig denne! Og hvis du allerede har en som varer ut semesteret, kommer organized med en ny tilpasset studenter i løpet av sommeren! Sier i fra på bloggen når den er mulig å bestilles <3

RebeccaHasselgard

11.05.2017 kl. 20:20
Passer topp med en ny til høsten så det må du si ifra om! <3

Lotte Flatøy

11.05.2017 kl. 22:10
RebeccaHasselgard: Det skal jeg! Har hørt et lite rykte om at det kanskje kommer en liten rabatt kode på bloggen også, så følg med!

RebeccaHasselgard

11.05.2017 kl. 22:14
Enda bedre! :D
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits