• 25.05.2017 kl. 19:40

Dråpe binders

// sponset //

Hei hei ♥  Håper dere nyter den deilige dagen i sola. Fy så varmt det er! Som jeg sa tidligere i dag så har jeg blitt forkjølet, passet utrolig dårlig akkurat i dag. Men jeg har byttet på å ligge inne og sove, og ute i skyggen. Så har ikke vært helt forferdelig. 

Ville egentlig bare innom og tipse dere om disse kjempe søte bindersene som dere kan få tak i på organized.no Selv bruker jeg de sammen med planleggeren fra samme nettstedet, som er en livsredder nå i eksamensperioden! Og som jeg skrev i et tidligere innlegg er hverdags planleggeren på hele 70% !!! Så anbefaler begge veldig om du trenger litt mer orden på livet og hverdagen, hehe. Du kan finne begge på hjemmesiden til organized.no HER 

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits