• 28.05.2017 kl. 14:57

Sommer dilla

God søndag finiser ♥    Endeliiiig begynner jeg å føle meg litt bedre, men vet dere hva som skjedde sånn to timer etter at jeg våknet i dag? Det ble overskyet. Er det ikke typisk. Jeg har ventet på sånn super sommer vær i flere uker, og ble så lykkelig når det kom, men så ble jeg forkjøla.. Jaja, sommeren har jo så vidt begynt. 

Selv om formen ikke var helt på topp i går, bestemte jeg meg likevel for å nyte dagen med fine Susanne. Så formiddagen ble, som dere vet brukt på lesing, jobbing og bare soling på verandaen. Men så fort hun ble ferdig på jobb, var det bare å hoppe i bikinien, pakke baggen og ture rett til stranden. Og fy for en deilig ettermiddag vi hadde på stranden. Det var virkelig herlig, og årets første bad ble også tatt! *stolt AF* haha. 

I 7-8 tiden dro vi hjem og lagde tidenes deiligste sommer middag og bare koste oss skikkelig med middag, masse skravling og latter. På vei hjem plukket vi forresten noen skikkelig herlige syriner, som jeg har satt i en vase på arbeids bordet mitt på rommet. Så deilig det var å våkne til frisk blomster lukt på rommet! Fine blomster letter alltid på humøret, til og med når det er grått ute! 

Ha en fin fin søndag, og lad opp til uken! Så snakkes vi snart ♥ 

Pernille

28.05.2017 kl. 16:16
Her har det vært litt overskyet i hele dag, og nå for litt siden åpnet himmelen seg for regn. Håper sola snart kommer tilbake.

Lotte Flatøy

28.05.2017 kl. 22:03
Pernille: har vært mye dårlig vær her også.. solen kom pittelitt før den gikk ned. Vi får håpe på finvær nå til uka! Ha en fin uke <3
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits