• 30.05.2017 kl. 12:25

Midt i eksamens lesingen

God tirsdag solstråler! Haha, syntes alltid det er litt kleint når andre bloggere skriver sånne kallenavn på leserne, men dere er jo liksom gullklumpene mine, så det går vel fint? Neida, men håper dere har en fin tirsdag! Min startet veeeldig seigt med fortsatt vondt i halsen og regn.. men nå føler jeg meg myyye bedre, dro hjem 11 for å jobbe med eksamen, lagde en deilig iskaffe med digg musikk på ørene OG sola kom frem. Det gikk fra en grå-tirsdag til lykkerus her i hus! HAH! 

Neida, men her sitter jeg og finner på alt annet enn å lese til eksamen. Vel, prøve eksamen, i media, så er ikke alt for ille. Men som dere vet har jeg vært veldig ustabil i humøret og alt lately, så så fort humøret stiger og vår sommerfuglene kommer, vil jeg liksom nyte de! Hvis dere skjønner? Jaja, jeg skal lage meg en toast til lunch og komme litt i gang. Det er vel det mest fornuftige, haha. 

Ha en finfin dag så lenge da ♥ Her er foresten ukas quote eller no haha, det er den jeg alltid har prøvd å leve etter. Kanskje på tide å fokusere litt på den igjen. 
 

RebeccaHasselgard

30.05.2017 kl. 22:54
håper det går bra med prøve eksamen! :)

Lotte Flatøy

31.05.2017 kl. 22:05
RebeccaHasselgard: åå tusen takk <3
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits