• 04.06.2017 kl. 12:52

Pink me up!

God søndags morgen, eller formiddag kan vi jo heller si! Hehe. For jeg har jo ikke sovet helt til nå, men har likevel ikke kommet i gang med frokost. Akkurat nå sitter jeg og drikker en stor iskaffe, mens jeg girer meg opp til en skikkelig rydde-vaske-filme-planlegge-dag! Dere som har fulgt bloggen lenge vet at jeg ELSKER disse type dager, hvor jeg bare kan surre rundt og dille med alt mulig. 

De siste 2 ukene, når det har vært så varmt, har jeg fått helt dilla på saft! Åhhh, hvor digg er det ikke med iiis kald saft i sola? Ellers har jeg endelig fått den delen jeg manglet til kamera, så det vlogges i vei, og masse videoer planlegges fremover! Så det er bare å glede seg. 

Håper dere får en fin søndag, finiser! Så snakkes vi snart igjen♥ 

 

Thea Mariel

04.06.2017 kl. 13:01
Saft er skikkelig undervurdert, syns det er mye bedre enn brus!

Sandra Marie

04.06.2017 kl. 15:40
ha en fin dag :D

Lotte Flatøy

04.06.2017 kl. 20:16
Sandra Marie: Takk, samme til deg!
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits