• 08.06.2017 kl. 20:49

Dagene flyter

kl. 15.34

God torsdag, fine dere ♥

Plutselig var torsdagen her ja. Dagene flyter nesten i hverandre. Humøret år opp og ned, men begynner endelig å gå mer opp enn ned igjen, og det er deilig. Jeg har begynt å meditere igjen. Skjønner aldri hvorfor jeg slutter med det, men det hjelper virkelig. Høres sikkert helt tullete ut, og det er ikke sånn at det er lett, for det er drit tungt å meditere. Men det hjelper, veldig. Hjelper på at jeg er så sykt stressa, og litt på angsten. Men så drikker jeg enda en kopp med kaffe og så blir jeg like nerve vrak igjen, haha. 

Hver eneste morgen må jeg ligge og si høyt til meg selv "bare en vanlig torsdag igjen, dette klarer du", for nå ser jeg så frem til sommer og syden at jeg holder på å tisse på meg. Ok kanskje ikke akkurat det, men det blir så godt å komme seg bort litt. Men så har jeg truffet en da, og tusen tanker surrer i løpet av dagene. Men jeg prøver å fokusere på meg selv, å holde meg stabil. Det går mye bedre. Bare det å dusje, re opp sengen, fikse neglene og levere en bitteliten skole oppgave gir meg sinnsykt mestringsfølelse. Jeg prøver å bli glad av alt som er å bli glad av, være takknemlig for småting, og bare kose meg max. 

kl. 20.48

Oi, ble visst revet med en liten tur på IKEA. Spiste burger og tittet på innredning. Jeg lover dere, ingen gleder seg mer til å flytte ut og innrede, like mye som meg. Men ja, sorry for et veldig rotete og personlig innlegg. Men kanskje litt koselig med noen av de også av og til. Ha en kjempe fin torsdags kveld videre!  

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits