• 15.06.2017 kl. 11:18

Kick ass or go home

God morgen finiser, og god torsdag! Kan dere tenke at det er under en uke til jeg har sommerferie. Mange av dere har sikkert ferie allerede, åh så deilig! Jeg gleder meg til å bruke all tiden min på venner, familie, meg selv, bloggen og YouTube! Men først har jeg en eksamen å fullføre senere i dag, og enda en neste uke om jeg blir trukket opp. Det er ikke så ille, liker bedre å kunne sitte hjemme og jobbe med eksamen, enn å sitte på skolen og gjøre ingenting. 

Dere! Jeg føler endelig jeg er ordentlig back on track, og det er så deilig! For første gang på nesten to måneder gleder jeg meg til å stå opp og nyte dagene, i stedet for å ville ligge og gråte under dynen. Det er deilig ♥ Og til dere som spør om videoer, så er det et par på vei nå før jeg reiser! Tenk neste lørdag er jeg på vei, åååå så gøy det blir med reise vlogger. 

Jaja, jeg tenkte å rydde og vaske litt her, ettersom at eksamenen min er utsatt 2 timer. Skal ikke opp før kvart på 4 så har jo noen timer å få unna litt ting og tang på! Håper alt er bra med dere! Ha en fin dag ♥ 

Victoria Larsen

15.06.2017 kl. 15:48
Så herlig du er! Jeg ønsker deg en fin torsdag :-)
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits