• 21.06.2017 kl. 21:03

Sommerferie bitches

GOOOOD ONSDAG, og god sommer! Wææ så digg det var å si det. Selv om jeg ikke er like full av energi som jeg burde nå som sommeren er i gang, så er det utrolig deilig å legge skole på hylla i noen måneder. Endelig skal jeg bare fokusere på meg selv, de rundt meg, bloggen, youtube, og kos! Og det blir godt. 

I dag er jeg faktisk helt død, men det er kanskje min egen feil når jeg velger å komme hjem kl 2 på natten selv om det var avslutning på skolen halv 10 i dag. Jaja, nå er vi ferdig for i år. Tenker å bruke kvelden på å dusje, spise, halv sove til en eller annen serie, kose meg, og redigere vloggen! Så får resten av den uendelig lange "to do" listen min vente til i morgen! 

Håper alt er bra med dere. Låver at det kommer mer inspirerende ord og innlegg fremover, jeg må bare få et par dager til å samle opp energien. Men det er både vlog og video på vei, og til lørdag reiser jeg jo til Tyrkia, så da vil det også komme masse bilder osv.♥



 

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits