• 16.07.2017 kl. 21:25

En bronzed tan senere

Hallaysen! Fy så utrolig rart det var å skrive her inne igjen. 3 uker, sinnsykt mange minner, en deilig bronzed tan, stort savn og et par tårer senere sitter jeg igjen med det store arbeids bordet mitt. Jeg snakker mer om hvorfor jeg syntes det er vanskelig å være hjemme igjen i vloggen som kommer, så blir ikke noe sutring her på bloggen om det. Dere vet jo at jeg hater å klage og sutre her, bloggen skal gi inspirasjon og glede!

Men ja, jeg ville bare innom og si tittei, og hei på deg. Håper dere ikke har glemt meg. Hehe. 2 syden vlogger, og en innkjøpsvideo er på vei! Så hold øynene åpne, og følg meg på "youtube/blogg snappen". Der kommer all info alltid ++++ (skravling).  lotteyt

Ha en fin søndags kveld så lenge fininger, så snakkes vi i morgen!  

Fredrikke Gustavsen

16.07.2017 kl. 21:29
Nyyydelige deg <3

Lotte Flatøy

17.07.2017 kl. 00:39
Fredrikke Gustavsen: ååå <3
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits