• 19.07.2017 kl. 20:30

Sunny Flowers

Heiii finiser og god onsdag! Nå begynner jeg endelig å komme meg litt på plass og tilbake i Norskt modus. Det er selvfølgelig fortsatt veldig kipt, men jeg koser meg i hvert fall nå i forhold til de første dagene hjemme igjen. Har vært litt rundt forbi med venninner de siste dagene og bare prøvd å kose meg.

I dag var jeg på jobb intervju (wææ!!), etterfulgt av en koselig ettermiddag på besøk hos farmor. Litt laks og mango salat, lukting på de utrolig mange og fine plantene på verandaen hennes, litt Master Chef USA titting, og av og på sol inn veranda døren. Altså en deilig onsdag midt i sommerferien. Jeg har også skaffet meg ny linse, så vlog er på vei! 

Resten av kvelden skal nyyytes med en deilig dusj, hoppe i pysjen, en stor kopp te (+ en pepsi), YouTube på tvén og en ny ansikts maske i fjeset. Men først mååå dere bare se disse herlige blomstene jeg plukket på vei hjem i dag. Jeg elsker sånne søte, enkle blomster som ikke gjør så mye ut av seg, men likevell pynter litt opp i vinduet! Nyt kvelden da, dere ♥

 

Victoria Larsen

19.07.2017 kl. 20:34
Så herlige bilder! :)

Lotte Flatøy

19.07.2017 kl. 20:44
Victoria Larsen: Tusen takk <3
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits