• 20.07.2017 kl. 19:31

Bytur & sushi date

God torsdag finiser ♥  Åh for en fin dag det har vært. Jeg begynner endelig å komme inn i "norsk sommerferie" modus og har liksom en liten rutine på dagene der jeg starter med noen skikkelig rolige timer med kaffe, rydding, frokost, youtube titting og sminking. Deretter er det ofte en plan for dagen + et par ærender/telefoner som må fikses. Koselige dags planer, fine venninner og god mat. Og så prøver jeg å bare ha noen skikkelig rolige kvelder hjemme og egentlig bare lade opp. Akkurat som man skal resten av ferien etter syden tur. 

I dag var jeg i byen en tur med fine Emilie for å titte litt + en sykt koselig sushi date. N.A.M.! Var så sykt lenge siden jeg hadde hatt sushi nå, så det var sinnsykt digg. Håper dere nyter ferie like mye som meg, selv om jeg sitter med et lite håp om å få jobben jeg var på intervju for i går.  

 

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits