• 21.07.2017 kl. 20:58

Ser alltid fremover

GOOOD fredag finisene mine ♥ Er så koselig å se at dere ikke har glemt meg og fortsatt titter innom selv om jeg var borte i nesten en måned. Jeg låver det kommer mer interessant innhold etter hvert, jeg må bare komme meg litt inn i rutiner og komme på plass her hjemme først. 

En ting jeg legger merke til at jeg gjør, er å alltid se fremover. Jeg gleder meg liksom alltid til det neste. Neste bursdag, neste høytid, neste årstid, neste avtale. Egentlig har jeg alltid vært sånn, det er liksom eneste måten jeg klarer å holde motivasjonen oppe, utenom "nedtur periodene" mine da så klart! Så det anbefaler jeg dere virkelig å begynne å tenke litt over. Er sååå herlig å ha den innstillingen at f.eks selv om sommeren går mot slutten, så er det så sinnsykt mye koselig å glede seg til på høsten.

Selv liker jeg å lage lister i slutten av årstider, der jeg skriver ned alt jeg vil gjøre i den neste. Alt fra små pell som hvilke neglelakk farger jeg skal ha, til større begivenheter/jentekvelder osv. jeg vil få til. Det eneste som er litt vanskelig hvis man setter seg i en slik innstilling, er å samtidig klare å nyte tiden man er i. Det er noe jeg prøver å jobbe mye med for tiden! 

Håper dere har en fin fredags kveld! Her har jeg brukt hele dagen på å rydde og organisere, og jeg er laaangt i fra ferdig så ser ut som at morgendagen også vil gå til det. Men nå skal jeg hoppe i dusjen, lage en kopp te, ta på en ansikts maske og se film!  

hverdagslivetivollen

21.07.2017 kl. 21:36
Kjenner meg igjen i de listene/planene :) ha en fin kveld :)
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits