• 23.07.2017 kl. 14:54

Nytt innkjøp - interiør

God ettermiddag, og god søndag! Håper dere har hatt en like deilig og rolig start på søndagen som meg. Her kom jeg meg ikke opp av sengen før kl. var 12. Etter det har jeg egentlig bare små ryddet litt og gjort klart til en skikkelig "klesskap rens" i dag. Det skal bli godt å få renset litt ut av klærne og få plass til høstens innkjøp. 

I går var jeg en på en koselig IKEA tur med fineste Malin. Åh så gøy jeg har det med hun. Malin er den typen jente som bare driter helt og fullt i hva andre tenker om henne, kjører sitt eget løp, og er veldig rett frem, noe som er veldig deilig og forfriskende av og til.

Etter IKEA stoppet vi innom senteret for å titte på en telefon jeg har tenkt litt på å kjøpe. Og optimistisk som jeg var, trodde jeg at jeg skulle klare å gå forbi interiør butikker og motstå. Hehe, slik ble det altså ikke. En halvtime senere var vi ute av senteret med blant annet denne skatten. Alltid når jeg kjøper interiør, tenker jeg på om det kan passe inn i stilen jeg tenker å ha når jeg etter hvert flytter ut. Fordi det er bortkastet å bruke penger på ting jeg kun kan ha i 1-2 år til før jeg flytter for meg selv. MEN denne skatten var bare helt perfekt. Åh, har dere sett noe så herlig? 

 

Victoria Larsen

23.07.2017 kl. 16:19
Så fint!! Veldig koselig du har det :D

Lotte Flatøy

23.07.2017 kl. 16:46
Victoria Larsen: tusen takk <3 syntes det er kjempe viktig å ha det koselig og komfortabelt rundt seg!

Sandra Marie

23.07.2017 kl. 21:13
fint :)
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits