• 24.07.2017 kl. 20:04

Updated tomato plant

God mandags kveld! Har dere kommet godt i gang med uken? Det har i hvert fall jeg, selv om jeg fortsatt har sommerferie. Startet dagen med en 2 timers tur i gråværet sammen med fineste Hannah. Gud som vi skravler når det er en stund siden sist. Men heldigvis tar aldri bloggen og YouTuben ferie, og godt er det når jeg er så glad i det jeg driver med.

Jeg skal ikke skravle så mye i dag, men ville bare innom og fortelle dere at noen har tipset KRS by (en nettavis) om videoen jeg lagde her om dagen der jeg snakker åpent om mitt forhold til press. Og nå vil de ha meg med i en reportasje! Så utrooolig gøy å få lov til å være en stemme som snakker om noe jeg bryr meg så mye om. 

Her har dere også noen update bilder på tomatplanten jeg plantet tidlig i vår. Venter fortsatt spent på tomater, men den er så søt så står som pynt i mellomtiden. Tenk så sykt gøy når tomatene faktisk kommer! Wææ

 

Victoria Larsen

24.07.2017 kl. 22:02
Sååå fin! Utrolig gøy med slikt :-D
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits