• 04.08.2017 kl. 21:34

Things i wanna do in August

GOD fredag ♥ Og velkommen august, eller allerede 4. august faktisk! Jeg har alltid syntes at august minner om en litt snillere januar. Vi får en ny start og blanke ark, men likevel er det fortsatt tid til å nyte sene sommernetter og plukking av både bringebær og snart til og med bjørnebær! I midten av august begynner jeg også igjen på skolen, noe som virker utrolig skremmende, men det skal bli godt å komme i gang med siste året. 

Før sommeren pleide jeg å dele disse typen innlegg med dere, der jeg ramser opp alt jeg vil få gjort i den kommene måneden. Selv om jeg har slakket litt på tradisjonen i sommer, vil jeg gjerne komme i gang med det igjen! Så her er mine gjøremål i august. 

 

THINGS I WANNA DO IN AUGUST

 • Nyte de siste to små ukene av ferie. Og da spesielt det å kunne ha så god tid om morgenen. Der som følger vloggene vet at jeg setter morgentimene ekstremt høyt på listen over ting som er viktig for meg. Så det å ha en time eller 2 ekstra om morgenen er herlig! 

 

 • Hente inn gode kostholds rutiner igjen, og sakte men sikkert komme i gang med trening. Å snu kostholdet blir ikke noe problem, ettersom at jeg er veldig glad i sunn mat så lenge jeg får kose meg litt ekstra i helene. På treningsfronten skal jeg være litt snillere og gradvis hente meg inn i løpet av måneden så jeg er superklar i september. 

 • Ta mer vare på meg selv. Jeg får ofte beskjed av venninner og de rundt meg om at jeg er alt for flink til å sette andre foran meg selv. Så jeg skal prøve å bli flinkere til å ta vare på meg selv psykisk og fysisk. Og putte inn minst èn "pamper kveld" i uken. (video kommer i løpet av høsten)

 

 • Bli flinkere til å lage nye matretter og begynne å bake litt. Dere vet at jeg ELSKER høsten, og et viktig tilbehør til høsten er jo gode paier og varme desserter. Så det vil jeg lage mer av i både august, men også utover høsten. En ting jeg skal prøve nå i august er å lage Bananbrød! Kan dere tro at jeg aldri har smakt det før?!

 • Komme i gang med skolen. Som dere vet er dette siste året mitt på VGS og jeg har store planer om å jobbe godt og ha gode rutiner når det kommer til skole. Så det blir nok bra! 

 

 • Være flink til å fortsette med kveldsturer. Dere aner ikke hvor mye disse små kveldsturene gir meg. Jeg får virkelig renset hodet og tankene, både når jeg går med venninner eller bare alene. Spesielt til søte små strender her i området. En halvtime tur om dagen er mer enn nok for å merke en forskjell i hverdagen! 

 

 • Jobbe masse med YouTube og bloggen. Jeg koser meg så fryktelig med dette for tiden, og spesielt nå som det går så bra på begge frontene. Så her vil jeg holde det gående med godt innhold, fine bilder og gøye videoer utover høsten! 

 

RebeccaHasselgard

04.08.2017 kl. 22:08
Mange gode mål jeg håper du når! <3

Lotte Flatøy

05.08.2017 kl. 00:17
RebeccaHasselgard: Ååå tusen takk <3

hverdagslivetivollen

04.08.2017 kl. 22:16
mange fine og gode mål her :) heier på deg :D

Lotte Flatøy

05.08.2017 kl. 00:17
hverdagslivetivollen: så koselig <3 ha en fin helg

Anette

05.08.2017 kl. 02:25
for en koselig liste <3

Lotte Flatøy

05.08.2017 kl. 10:18
Anette: Så koselig du likte den <3
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits