• 08.08.2017 kl. 16:15

Formiddags Cafè

God tirsdag, fine dere ♥ Takk for at dere fortsatt titter innom selv om jeg har tatt et par dagers pause. Jeg har bare sovet veldig lite, jobbet mye med meg selv, og ikke gjort så mye super spennende. Bare hatt et par dager med pizza kveld hjemme med venninner, kveldsturer, rydding og vasking. Av og til så trenger man et par dagers pause. Og det har vært utrolig deilig.

Men i går var det mandag, og jeg startet virkelig på rutiner igjen. Eneste "sommerferien" jeg fortsatt har, er at jeg lar meg selv sove litt lengre enda. Men i morgen tenker jeg å opp i 09-10 tiden. Men planlegging av både videoer og blogg innlegg er i full gang, på mandag skal jeg på jobbintervju, og neste torsdag begynner skolen. Så nå er det bare å komme seg inn i rutinene kjenner jeg, hehe. 

I dag har jeg vært på kjempe koselig cafe besøk, med verdens fineste Hannah. Dere merker sikkert at det blir mye cafe i ferien, men dere vet også at cafe med venninner er noe jeg setter høyt på "lykke-lista". Men nå skal jeg faktisk videre til senteret for å handle inn litt ting til skolestart (video kommer). Så må egentlig bare komme meg ut døren! Men vi snakkes snart igjen ♥

hverdagslivetivollen

08.08.2017 kl. 16:58
cafe er alltid koselig :)
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits