• 11.08.2017 kl. 16:19

A corner, for work and creativity only

God fredag finiser ♥ Det er veldig rart at dette er siste helgen før skolen begynner igjen. Som sakt er jeg i full gang med å snu om døgnrytmen, kjøpe inn skrivebøker og alt jeg trenger til skolen, og egentlig bare komme litt inn i rutiner igjen. I dag har jeg spilt inn en video i samme kategorien, nemlig "Back to school", så den kommer på mandag! 

Tenkte bare å vise dere noe helt nytt, som virkelig skal få fart på sakene når skolen starter. Jeg har laget en liten "arbeids krok" da jeg ommøblerte rommet. Se så koselig det ble! Jeg kjøpte også en liten korktavle som er hengt opp på veggen, så nå skal det bli orden på sakene. Er superfornøyd. Har alltid tenkt at hvis du har det ryddig og koselig rundt deg, er det mye lettere å fokusere på å faktisk jobbe med det du skal. Her jobber jeg jo også med videoene og bloggen, og da er det enda viktigere at det er litt inspirerende å sitte og dille her! 

Håper dere får en fin fredag, så snakkes vi snart igjen. God helg!

Anne Kristin Anmarkrud

11.08.2017 kl. 18:39
Det er viktig med en god arbeidsplass der du får inspirasjon og motivasjon. Den så veldig fin ut 😃

Lotte Flatøy

12.08.2017 kl. 16:48
Anne Kristin Anmarkrud: ja veldig enig! Så koselig at du likte det <3

Victoria Larsen

11.08.2017 kl. 19:24
Så utrolig koselig!! Det hjelper så mye på motivasjonen :D

Lotte Flatøy

12.08.2017 kl. 16:48
Victoria Larsen: hehe ja!

Sandra Marie

11.08.2017 kl. 20:17
så koselig :D
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits