• 13.08.2017 kl. 20:36

Kveldstur i midten av august

God søndag, dere! Denne dagen har virkelig flydd avgårde, til tross for at jeg trodde det ville bli en rolig dag. Men neida! Opp og hopp halv 11, hoppe i dusjen, spise, jobbe litt med youtube ideer osv. før vi turet avgårde til Lillesand for å feire at farfar blir 70! Deilig mat, familie og super fint vær. Helt fantastisk! 

Jeg kom hjem ca. i 7 tiden, hadde en liten face-time date med fineste Emma, før jeg kastet meg ut på en deilig tur i kvelds solen med kamera i hånden. Mest fordi jeg ville, men også for å tvinge meg til å gå ut alene. Noe jeg jobber masse med for tiden. I perioder med mye angst, føles det tryggest å ha med seg noen over alt. Men det er da det er viktig at jeg bare går og gjør de tingene som virker vanskelig. Veldig bra tips for dere andre som sliter med angst, selv om det er fryktelig vanskelig de første gangene! 

Håper dere har hatt en fin helg, og er klare for å kick starte uken i morgen! Nyt søndagen videre ♥ Her har dere litt bilder fra kvelds turen. 

Sandra Marie

13.08.2017 kl. 21:34
fine bilder :D

Lotte Flatøy

13.08.2017 kl. 21:49
Sandra Marie: Tusen takk <3
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits