• 14.08.2017 kl. 11:53

Back on track, honey

GOOOD MANDAG MORGEN! Er så stolt over at jeg har stått opp, ferdig dusjet, kledd, og super ryddet rommet, og klokken er bare kvart på 12. Planen var noe tidligere, men det er bedre enn i går, og dagen før det igjen. 

Mandag er tilbake, høsten er på vei, og for de som ikke allerede har begynt på jobb eller skole, er det siste par dagene med sommerferie. Jeg ser mange legger ut bilder på instagram og skriver tekster som "plis la ferien vare, bare litt lenger". Jeg er helt enig, det hadde vært digg med en måned til. Men på samme tid blir det litt deilig å bare hoppe i det.

Dere vet jo at jeg elsker rutiner, organisering, og alt som er kjedelig og hverdagslig. Haha. Neida jeg elsker jo fri og fullt kjør også, men vi går jo mot en så sinnsykt koselig tid. Høst, fine farger ute, te-lys og film kos inne, kakao/te, og bare såå mye fint!

I morgen kommer det en video med litt tips til hvordan du kan starte året på smartest mulig måte, og hvordan man kan komme seg igjennom skoleåret med gode resultater og god samvittighet, så husk å titte innom! Ha en fin dag så lenge, nå skal jeg nemlig på strand lunsj. 

Victoria Larsen

14.08.2017 kl. 12:55
Så flink du er!! Gleder meg til den videoen :-D

Lotte Flatøy

14.08.2017 kl. 18:19
Victoria Larsen: åå tusen takk fine du! Ser ut som at den kommer i morgen istedet :)
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits