• 15.08.2017 kl. 11:30

Skolestart = ny planlegger + rabatt kode

//sponset innlegg//

God morgen! I dag er jeg såå stolt over at jeg har kommet meg opp av sengen før 10 og allerede er i gang med blogg arbeid før halv 12. Nå har jeg ikke kommet så langt at jeg har spist frokost. Men jeg låver å gjøre det så fort jeg er ferdig her! 

I går var jeg som sakt på en liten workshop hos Organized. Jeg har i snart et halvt år brukt Hverdags planleggeren deres, som jeg er kjempe fornøyd med! I går var perfekte anledningen til å få kjøpt den nye Student planleggeren for det nye skole året. Med så mye kreative jenter, inspirasjon og ide skravling, var det umulig å ikke ta den med hjem! 

Jeg brukte hele kvelden i går på å sitte og dille i planleggeren med fine markerings tusjer og gjøre den litt søt og koselig. Så var jeg så heldig og fikk en rabatt kode til dere også!! Hvis dere vil bestille planleggeren eller noe annet i butikken kan dere finne produktene på organized.no og bruke rabatt koden lotte15 for 15% rabatt♥

hverdagslivetivollen

15.08.2017 kl. 12:14
En slik planlegger er et "must" :)

Lotte Flatøy

15.08.2017 kl. 12:23
hverdagslivetivollen: ja! hadde virkelig slått til og kjøpt organized sin nå før skolestart. Elsker den!
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits