• 19.08.2017 kl. 12:13

That weekend feeling!

Goood lørdags morgen fine ♥  Jeg trodde faktisk ikke jeg skulle få så digg helge følelse etter kun 2 dager på skolen, men helga kom og digg var det! De første dagene tilbake på skolen er alltid litt tunge, men var deilig å komme i gang uansett! 

Akkurat nå sitter jeg med frokost bordet og drikker av en hjemmelaget is-kaffe mens det høljer ned utenfor. KOSELIG♥ Har begynt å glede meg smålig til høstkos, fine bilder på weheartit og ja egentlig alt det deilige som følger høsten med! Planene for dagen er egentlig "gjør det du ikke rekker i ukedagene" = spise god frokost, planlegge blogg og youtube, skifte på sengetøyet, legge bind på bøkene, vaske badet, og egentlig bare chille max. Skal på besøk til en venninne senere, men frem til det skal jeg leve i joggisen med musikk på høytaleren og bare kose meg!

Ha en fin dag da dere! Så snakkes vi snart ♥

x

Victoria Larsen

19.08.2017 kl. 14:32
Så nydelig det ser ut!! God lørdag :-)

Lotte Flatøy

19.08.2017 kl. 16:22
Victoria Larsen: God lørdag til deg og <3
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits