• 31.08.2017 kl. 15:08

Siste sensommers dag

God torsdag, fine ♥  Dagene flyr avgårde for tiden, med så mye å gjøre på skole og på privaten. Nå blir det heldigvis en rolig hjemme jobbe helg fylt med skolearbeid og avslapping. Jeg fikk lite søvn i starten av uken på grunn av koselige sene kvelder, og det merkes enda! For nå har jeg forsovet meg en liten time ekstra, to dager på rad, selv med 7 timer søvn. Heldigvis står jeg vanligvis opp ekstra tidlig, så jeg har likevel rukket skolen. Men det skal bli godt med en veldig rolig helg! 

Etter skolen gikk jeg en tur i skogen, og fy så deilig det er å komme seg ut litt når man har sittet inne og jobbet hele dagen. Se så fint det begynner å bli nå! I morgen starter jo høsten sånn offisielt, det gledes! 

Ellers prøver jeg å huske på små ting som å vanne plantene, støvsuge og vaske. For disse tingene blir også glemt bort i de hektiske hverdagene. Hehe. Men jeg får spise litt middag, lage meg en kopp te og komme i gang. Håper dere har det veldig fint! Husk å få litt "me-time" som er så utrolig viktig i hverdagen.

  • Lotte Flatøy

    Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


    KONTAKT


    lotte.flatoy@gmail.com

    Søk

    Bla i bloggen


    Bloggdesign

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits